post

Vattenflaskan visar samhörighet

Kan man få en god samhörighet enbart genom några vattenflaskor? Ja det går faktiskt alldeles utmärkt och är också en anledning till varför så många klubbar och sportföreningar köper in tryckta vattenflaskor att förse sina idrottare och medlemmar med.

En vattenflaska blir dessutom en förträfflig supporterpryl som fans kan köpa i klubbföreningar, på nätet o.s.v, för att visa sin uppskattning och sitt stöd till diverse klubblag.

Att köpa in vattenflaskor med tryck ger inte bara en god samhörighet och blir en gemensam nämnare i omklädningsrummet – det är även ett perfekt sätt att visa upp nyblivna ungdomsklubbar på uppgång eller värna om sitt namn eller sponsring under ett sportevenemang.

Sport är något som är en del av många människors vardag, antingen man utöver det själv eller tittar på det på tv. Och att sprida sitt varumärke i direktsändning inför tusentals och ibland miljontals tittare, kan verkligen inte vara bättre.

brannans stiftelse.se 600x200 0000 Layer 3 - Vattenflaskan visar samhörighet

När ert klubblag behöver ett pådrag och strävar efter att få sprida sitt budskap på ett bra sätt, så är det en utomordentlig idé att sätta er klubblogga och/eller budskap på vattenflaskor för att låta både medlemmar, tränare och idrottare ta del av varumärkesspridningen.

Lägg till andra produkter som klubbtröjor, halsdukar eller kepsar, så har ni fått det ultimata kittet. Allt för att få ert klubblag att sticka ut från mängden och hitta en potentiell sponsor!

Ja, en vattenflaska kan således fylla fler funktioner än att bara släcka törsten även om det är det den är till för sedan första början. Men att piffa upp den en aning och sätta er egen logga och avtryck på den, kan bidra till att det blir en produkt som också ger en social samhörighetskänsla och hjälper till att dra upp ert lag från scratch.

Ge era vattenflaskor den utmärkande karaktären som får de vanliga plastflaskorna att se riktigt alldagliga ut.