post

Vattenflaskan – en långvarig vän

Att använda sig av profilreklam är verkligen ett ypperligt sätt att få ut sitt namn och budskap på ett billigt och smart sätt.

Det kostar i regel inte så mycket att trycka upp reklamprylar och överallt på nätet sitter det leverantörer och konkurrerar om priserna.

Muggar, kläder och inte minst vattenflaskor har blivit oerhört populära prylar som i smyg sprider ditt budskap och förenklar vardagen för din kundkrets.

De mest populära produkterna som bl.a. vattenflaskan, är särskilt bra då den är en seglivad produkt som man vanligtvis inte behöver byta ut så ofta.

Det enda du behöver tänka på är att rengöra den åtminstone en gång i veckan för att hålla bakterier borta från munstycke och innanmäte. Även en simpel vattenflaska som inte innehåller något annat än vatten, kan bli rena bakteriehärden där de små bacillerna frodas.

Det bästa är alltså att handdiska den och ta en flaskborste för att göra rent i alla skrymslen. Dela heller inte din vattenflaska med okända människor (något som förmodligen inte behöver påminnas) men det kan vara värt att veta i alla fall.

brannans stiftelse.se 600x200 0001 Layer 2 - Vattenflaskan - en långvarig vän

En vattenflaska är en mycket enkel produkt men är en fantastisk glädjespridare och en bra motivation för att börja träna. För visst ser det tråkigt ut när folk kommer med gamla plastflaskor till gymmet som ser ut att ha blivit trampade på både en och två gånger?

Med en modern och designmässig vattenflaska i ditt företags färger och grafik, kan dina kunder få upp motivationen och samtidigt kombinera sina snygga flaskor med ett läckert tränings-set eller en cool handduk. Alla vill ju se bra ut och det gäller även när man tränar uppå flåset.

En snygg och originell vattenflaska gör också att den är unik i sitt slag och svår att ta miste på när man befinner sig på ett gym där det står ett oändligt antal flaskor i hörnen.