post

Säg det med en vattenflaska

Alla människor behöver vatten då vi till ca 65% består av vatten.

De flesta får i sig alldeles för lite vatten men dock börjar folk bli allt bättre på att ta sig en klunk då och då.

Detta kan du som företag dra nytta av, eftersom många föredrar att ha sin egen vattenflaska/sportflaska tillhands när de är ute och går, springer eller sitter och arbetar.

Att ständigt gå upp från stolen för att bege sig till toaletten eller till vatten-dispensern, kan vara lite irriterande och ibland finns inte ens någon sådan där man arbetar.

En vattenflaska tillhör favoriterna inom reklamprodukter och är en mycket effektiv pryl för att sprida ditt budskap.

brannans stiftelse.se 500x300 0003 Layer 4 - Säg det med en vattenflaska

Den är lätt och behändig och enkel att trycka upp din logga, budskap, bild eller vad det nu kan vara. Samtidigt är den smart att ta med sig och finns i många varianter och material.

Funkar på många olika arbetsplatser

Vattenflaskan är således utmärkt att dela ut som gåva till dina anställda eller kunder, oavsett var de sitter eller hur de arbetar. Passar lika bra till kontoret som till ett lager och är dessutom en snygg pryl som ger lite motivation, både till att dricka och till att röra på sig.

Varför inte trycka upp en sort som passar till just era lokaler?

Stilen och materialet som dina vattenflaskor ska komma i, kan variera och det finns ett brett urval idag. Många leverantörer har en hel uppsjö av smarta vattenflaskor och behållare med nya funktioner.

brannans stiftelse.se 500x300 0002 Layer 5 - Säg det med en vattenflaska

Handla vattenflaskor med tryck för jakt, för gymmet, för strandlivet eller för en helt vanlig dag. Vem du än vänder dig till finns numera massor av flaskor som passar allas behov och smak.

Det görs flaskor där man absolut inte kan spilla om man befinner sig i en speciell rörelse, det existerar flaskor med specielle handtag och du kan hitta vattenflaskor som lätt kan vikas ihop när du är färdig med dem. Något för alla, vill säga!