Om oss

Om oss - Om oss

Vattenflaskor med tryck används dagligen och hör till favoriterna inom profilreklam.

Det har blivit ena riktiga storsäljare inom de flesta branscher, vilket inte är konstigt alls med tanke på det billiga priset att trycka upp dem.

En vattenflaska kanske inte verkar som den ideala gåvan till kunder och anställda men faktum är att den är en smartare produkt än vad man kan tro.

Den har många fördelar och egenskaper som kan komma påpassligt när motivationen tryter inför träningen eller när törsten slår till på de mest olämpliga tidpunkter och platser.

Alla behöver vi vatten och med en vattenflaska går det att få det närsomhelst och varsomhelst.

Vi har sammansatt en hemsida som ger lite extra fokus just för vattenflaskor och speciellt flaskor som är avsedda för profilreklam.

Flaskor passar året runt

Flaskorna som vi vet används i många olika kontexter, kan bli en välbehövlig present till dina kunder, både en varm sommardag eller efter jul och nyår när många tar tjuren vid hornen och släpar sig iväg till gymmen.

Modellerna av flaskor är många och du kan med fördel välja den sort som ger bäst exponering både till användaren och ditt företag.

En vattenflaska kan också ställas upp som snygga föremål vid disken, i receptionen eller på mässan, så folk kan ta en i förbifarten eller snegla på den under kundbesöket.

På vår hemsida kan du läsa mer om alla fördela en vattenflaska med tryck har och under vilka sammanhang de kommer väl tillhands. Läs även om de många modeller och material som du kan få dina flaskor i idag.

Kanske blir det ditt företags nästa profilprodukt som kommer att både sprida och förstärka ditt varumärke under en längre tid.

Vattenflaskor är hållbara ting som lätt kan användas under lång tid och därför gör den sig också till en av de mest prisvärda produkterna på marknaden.