post

Lite information om vattenflaskor

Vattenflaskor kan se ut på många olika sätt och fylla diverse funktioner men i grund och botten har de den gemensamma nämnaren att de skänker färskt och gott vatten när helst man behöver det.

I många länder är dricksvattnet eller rättare sagt kranvattnet, farligt att förtära och i den bemärkelsen, brukar folk istället inhandla vattenbuteljer eller flaskor av plast, fyllda med bra vatten utan bakterier.

brannans stiftelse.se 500x300 0007 Layer 1 - Lite information om vattenflaskor

Dessa flaskor är i regel ganska behändiga och finns i flera storlekar och volymer och det smarta med dem är att man dels kan sparar dem om man vill ta med och fylla med saft eller någon annan vätska, och dels brukar man kunna krama ihop dem när man slänger dem så att de inte ska ta så stor plats.

I de flesta fallen är vi dock bekanta med vattenflaskan som en sportflaska, i alla fall i Sverige där man annars kan dricka kranvattnet utan att drabbas av magsjuka. Sportflaskor kan också se ut på olika sätt och har finurliga finesser som behållare där man kan lägga pulver eller frukt för att göra sin egen shaker.

brannans stiftelse.se 500x300 0006 Layer 2 - Lite information om vattenflaskor

Sportflaskorna är perfekta i reklamsammanhang då de trycks upp med logga från sponsorer eller andra organisationer som profilreklam. I de flesta sporter kan vi se sportflaskor med reklambudskap och kända idrottare som du kan läsa om i artikeln https://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article10460091.ab brukar alltid dricka litervis med vatten innan ett träningspass för att förfriska sig.

Just profilreklam är en utmärkt bransch när det kommer till vattenflaskor. Sportflaskor behövs hos alla som presterar inom idrotten och med alla evenemang så syns din flaska klart och tydligt.

Det finurliga med vattenflaskor är att de används till alla tillfällen och blir en perfekt varumärkesspridare utan att du ens behöver lyfta ett finger. Alla människor behöver vatten dagligen och även de som inte sportar regelbundet, brukar ofta synas med en vattenflaska i handen om somrarna.