post

Låt vattenflaskan bli del av ett kit

Alla behöver en vattenflaska men inte alla inser detta. Och endast en vattenflaska kan vara en bra idé men den kommer ännu väl till pass när den är omgiven av andra produkter som boostar din motivation.

För låt oss vara ärliga, många behöver en spark i baken för att komma iväg till träningen och en del har ursäkter som t.ex. ”Jag har inga bra kläder eller tillbehör för att gå och träna i”.

Detta kan inte längre godtas om du delar ut ett helt kit med exempelvis tränings -t-shirt, gym-påse, svettband och som grädde på moset – en vattenflaska med tryck!

På så vis kan ingen längre gnälla och säga att de inte har det som krävs, så genom att tänka snäppet längre, kan du få iväg folk till gymmet och sprida ditt varumärke samtidigt som du är en av anledningarna till att somliga får en bättre hälsa.

Dela ut ett sportkit med vattenflaska

brannans stiftelse.se 500x300 0001 Layer 7 - Låt vattenflaskan bli del av ett kit

Ett kit är annars en perfekt present till kunder och anställda, oavsett vad det är i det. Med ett kit eller ett set, kan personer byta gåvor med varandra eller ta det som de helst vill ha och ge resten till en kamrat eller familjemedlem.

Det ser också lite lyxigare ut att få en hel box som present och man får genast lust att använda allt som finns i, särskilt när det är extra snyggt förpackat.

Ett kit behöver inte spränga din budget och det är vanligtvis en bättre idé än att enbart skicka iväg en pryl, speciellt om det rör sig om enkla saker.

De flesta använder inte en sportflaska hela tiden utan har den i åtanke när man ska gå och röra på sig på ett eller annat sätt.

Med ett kit får personen idéer om nya fritidssysselsättningar och även om man inte är världens träningsmänniska, så finns det ändå en liten nyfikenhet inne i huvudet som får en att undra hur man skulle se ut i det där snygga setet eller i den häftiga t-shirten tillsammans med den sportiga vattenflaskan i handen.