post

De många modellerna hos vattenflaskor

Numera är det inte de gamla plastflaskorna som utgör huvud-sorten på hyllorna i sportbutikerna eller friluftsaffärerna.

Med tidens gång och alltjämt som behoven har utökats, så har man även satsat på stort inom sportbranschen och därmed reklambranschen. Idag är det inte längre rangliga flaskor som böjer sig och spricker så fort man tappar dem i backen eller när de råkar få en stor fot på sig.

Numera kan du investera i tåliga flaskor med diverse finesser och funktioner som får den gamla sportflaskan från 80-talet att se riktigt fjantig ut.

De många funktionerna är bara en liten del av alla detaljer som kommer med en vattenflaska.

Botanisera bland utbudet och upptäck flaskor som kan vikas ihop och stoppas i fickan, flaskor med munstycken som gör att du absolut inte kan spilla, hur mycket det än guppar på vägen eller hur du än rör dig.

brannans stiftelse.se 500x300 0000 Layer 8 - De många modellerna hos vattenflaskor

Perfekt för bilkörning i svår terräng eller för sporter som ridning. Då de flesta vattenflaskor också används i samband med sport, så har man också varit tvungen att ta ställning till att det finns många proteintörstande muskelknuttar som gärna tar en god shaker efter ett flåsigt träningspass.

Då kan vi glädja er med att det också finns vattenflaskor med finurliga behållare som samlar upp frukt för att sedan skaka om dem med vattnet eller vätskan och få en smoothie.

Även färger har det satsats stort på och numera kan du få din vattenflaska i alla tänkbara färgnyanser som för tankarna direkt till en solig strand eller till ett grönskande löparspår.

För att ytterligare sätta din prägel på flaskan, kan du placera din företagslogga och budskap på flaskan och på så vis göra det till en optimal profilprodukt som sprider ditt varumärke och värnar om ditt företags stil.

Vattenflaskorna går att få i alla olika prisnivåer, storlekar och material så alltid finner du något som passar!