post

Beställ vattenflaskor i bra kvalitet

Även en sådan enkel produkt som en vattenflaska bör inhandlas till den bättre kvaliteten, då den annars kan spricka, smutsas ned fortare, kapsla in bakterier mer eller helt enkelt sprida gifter då det förekommer farliga ämnen i plaster.

Numera tillverkas dock många vattenflaskor utan BPA-ämnen som anses skadliga för hälsan.

Dessa nya ”ekologiska” plastflaskor har blivit alltmer populära och förekommer ofta i leverantörernas sortiment.

Välj en flaska i ok kvalité

brannans stiftelse.se 500x300 0005 Layer 3 - Beställ vattenflaskor i bra kvalitet

När du köper vattenflaskor med tryck bör du kanske inte alltid köpa de allra dyraste men att bara gå på det billigaste priset för att sedan förvånas över att flaskan gått sönder, är heller inget föredöme.

Att trycka upp vattenflaskor i allehanda kvaliteter, är något som företag är vana vid och leverantörerna gör varenda dag.

Det finns silikonbaserade flaskor, flaskor i plast, vattenflaskor i rostfritt stål o.s.v. för att inte tala om alla de former som förekommer.

Det finns ovala, cylinderformade, med handtag i mitten med vattnet som samlas runt omkring, hopvikbara flaskor eller s.k. vattenpåsar samt med behållare som fyller den ultimata funktionen att du kan lägga i frukt och pulver för att göra din egen lyxiga shaker när träningspasset är slut.

Välj en leverantör med erfarenhet

brannans stiftelse.se 500x300 0004 Layer 6 - Beställ vattenflaskor i bra kvalitet

På TS Reklam har man ett gediget utbud av vattenflaskor som du som företagare kan handla till det bästa priset.

Man har även stor erfarenhet av att trycka upp profilreklam-produkter i övrigt och hjälper dig gärna i dina åtaganden. Alla priser är totala med alla kostnader inberäknade i summan.

Det du bör fundera över är hur ditt tryck kan komma till sin rätt och hur din flaska ska se ut så att dina kunder får en härlig motivation till att ge sig ut i skog och mark eller gå till gymmet för ett hälsosamt, svettigt gympapass.

Titta igenom deras sortiment och bestäm dig för den flaska som representerar ditt företag bäst. Då får även du motivation att göra hela processen så felfri som möjligt.